avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model actiune obligatia de a face asociatia de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model actiune obligatia de a face asociatia de proprietari

Buna ziua,

Va rog, am si eu nevoie de un model de actiune cu Obligatia de a face. Presedintele asociatiei de proprietari refuza sa-mi dea orice informatie privind activitatea, contabilitatea asociatiei, ce fac cu banii, samd, refuza dreptul meu de a primi copii dupa actele asociatiei.
Se timbreaza actiunea asta?
Multumesc.
@Costin....
Daca la nivelul imobilului dvs va confruntati de refuz din partea presedintelui de asociatie ,solicitati informatiile pe care le doriti in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 direct comitetului executiv ,sau cenzorului/comisiei de cenzori
Daca la nivelul asociatiei de proprietari nu gasiti intelegere,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Daca sunteti interesat in clarificarea corectitudinii si legalitatii activitatii financiar contabile din cadrul asociatiei dvs de proprietari -aspect des solicitat de dvs dar nesolutionat ,aveti varianta prevazuta de disp art 55 din L nr 230/2007 in care serviciul specializat din primarie
exercita controlul asupra activitatii financiar conntabile din cadrul asociatiei de proprietari din oficiu ori la cererea unuia sau mai multor membrii ai asociatiei de proprietari

Daca la nivelul imobilului nu gasiti si alti proprietari care sa va sustina,mai aveti varianta sa contractati personal expertiza financiar contabila prin expert CECCAR,ocazie cu care puteti negocia ata obiectivele expertizei,intinderea , cat si c/v acesteia
Succes !
Am facut toate acestea, doamna Yno, vreau model de actiune in judecata, daca aveti.
Expertiza o sa decida instanta, de ce sa platesc eu si dupa aia sa nu imi recuperez nici un ban? Sau poate nu am inteles. In lipsa actelor, ce expertiza s afac, cum? Nu vor sa dea actele si nici politia nici primaria nu au facut NIMIC.
Chiar credeti ca ma aflam in treaba degeaba scriind pe aici?

Mersi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru tragerea la raspundere a presedintelui unei asociatii de proprietari. iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta: Presedintele unei asociatii de proprietari si-a adus o firma de contabilitate in urma cu 2 ani pentru calculul ... (vezi toată discuția)
Audit asociatie de proprietari titel2titel titel2titel Buna ziua! Asociatia noastra de proprietari doreste un audit pe un an . cum procedam . Multumesc. (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)