avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Audit pentru asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Audit pentru asociatia de proprietari

Buna seara,

O parte din locatari vrem sa se efectueze un audit la asociatia blocului nostru. Functionam fara cenzor de 2 ani, administratorul este angajat al contabilei,iar contractul Presedintelui nu a fost pus pus la dispozitia locatarilor. Mai mult Presedintele a incheiat un contract cu o firma pt montare detectoare de gaz fara a face Adunare Generala. Pretul este cu mult peste ce ofera piata...Pretul a fost inclus in intretinere. Nici nu am stiut ca platim pt asa ceva.

Cui trebuie sa ne adresam pt audit?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
little_30devil, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:58, 9 Octombrie 2017
Puteti solicita oficial serviciului de sprijinire si indrumare asociatii de proprietati din primaria teritoriala in temeiul disp art 55 L nr 230/2007 sa exercite controlul asupra activitatii asociatiei de proprietari
Articolul 55
Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.

In situatia in care inspectorii serviciului din primarie sunt reticentii sau refuza respectarea dispozitiei mentionate,puteti executa audit financiar contractand in nume personal expertiza financiar contabila prin expert autorizat CECCAR cu care puteti negocia perioada de verificat,
obiectivele expertizei cat si costurile acesteia
eu, ca cenzor, fac audit gratuit ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)
Model actiune obligatia de a face asociatia de proprietari Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Va rog, am si eu nevoie de un model de actiune cu Obligatia de a face. Presedintele asociatiei de proprietari refuza sa-mi dea orice informatie ... (vezi toată discuția)
De la ce varsta pot fi bagati copii la intretinere? rafaelo_rafael rafaelo_rafael buna ziua,stiti cumva de la ce varsta pot fi bagati copii la intretinere? si daca as vrea sa ma scot de la intretinere pt o perioada limitata,care ar fi ... (vezi toată discuția)