Buna ziua
Am si eu o intrebare : Locuiesc la sat , m-ar interesa unde pot sa ma adresez , in legatura cu o fantana din fata portii mele peste drum de mine , fantana fiind la drum, de unde pot lua apa orice trecator . Eu am copii mici . Sunt intr-un conflict de neaintelegere de ani buni cu cumnata mea , aceasta din vara anului curent nu mai ia apa din fantana care este in drum dar I-a de la vecini , noi am curatat fantana am scos diferite obiecte , ex: big, oase , pietroaie , etc Luand in toamna asta apa , avea un gust dulceag si parfumat , nu am dat importanta continuand sa luam apa de la aceiasi fantana , pentru baut , mancare etc . Ei continuand sa ia apa tot de la vecini si la ora actuala . In seara zilei de 28.11.2015 m-am nimerit in curte , am vrut sa ies in drum sa vad daca sotul vine acasa de la magazin , nu am iesit in drum , vazand pe cumnata iesind in drum cu o galeata cu zoi de la spalat rufe , am stat sa vad ce urmeaza,am vazut printer scandurile gardului ca galeata cu zoi a aruncat-o langa fantana . d aici am inteles ca apa este infectata cu tot felul de spalaturi aruncate la fantana de ea . Unde pot sa ma adresez pentru a face sesizare . Specific am copii intre 6-12 ani . Va multumesc
Buna ! as vrea sa stiu si eu daca a fost vre-o amnestie in ani din urma la amenzi ? am niste amenzi din 2006-2007 in care si acum platesc la ele la primarie , nu e o suma mare , 3 amezi accumulate este de 1200 ,, Am intrebat la primarie daca amenzile aste nu au cazut si mi-a spus ca nu ! Oare de atatia ani nu sa intamplat sa cada amenzile sau sa fii fost vre-o amnestie la amenzi ? sau Primaria face in asa fel sa ma deruteze si sa platesc ,,, eu totusi platesc in rate la primarie cate 50 lei pentru amenzi ... oare nu cumva destinatia banului meu lunar care il dau are o alta destinatie ? VA MULTUMESC !