avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi

Buna ! as vrea sa stiu si eu daca a fost vre-o amnestie in ani din urma la amenzi ? am niste amenzi din 2006-2007 in care si acum platesc la ele la primarie , nu e o suma mare , 3 amezi accumulate este de 1200 ,, Am intrebat la primarie daca amenzile aste nu au cazut si mi-a spus ca nu ! Oare de atatia ani nu sa intamplat sa cada amenzile sau sa fii fost vre-o amnestie la amenzi ? sau Primaria face in asa fel sa ma deruteze si sa platesc ,,, eu totusi platesc in rate la primarie cate 50 lei pentru amenzi ... oare nu cumva destinatia banului meu lunar care il dau are o alta destinatie ? VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: fyeratanye , utilizator 19:28, 17 Noiembrie 2015
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada exonerarea de la plata amenzilor
Este de preferat sa achitati integral debitul in urmarire,astfel incat sa indepartati obligarea autoritatii fiscale sa demareze procedura de executare silita
dar dupa 5 ani amenzile se prescriu daca nu sant platite,avand in vedere ca dvs platiti in rate nu puteti invoca termenul de prescriptie
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2015
fyeratanye, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia executarii amenzilor contraventionale musclecar musclecar buna ziua am si eu o nelamurire Am fost azi la primarie la taxe si impozite din comuna care fac apartin si le-am cerut sa-mi zica ce suma am de platit la ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie - prescriere lidiaflorentina lidiaflorentina Buna ziua, as vrea sa stiu daca amenzile de circulatie care vin la primarie se prescriu? Sau care amenzi se prescriu? multumesc (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite compaqqq compaqqq buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)