Parintii vor sa ne lase mostenire mie si fratelui meu pamantul pe care il detin cu titluri de proprietate,respectiv tatal meu vrea sa ii lase fratelui meu pamantul pe care are dumnealui titlu de proprietate iar mama vrea sa imi lase mie pamantul pe care il detine cu titlu de proprietate.Ce trebuie sa facem in aceasta situatie pentru a nu avea probleme la decesul unuia dintre ei sau la decesul amandurora
In luna februarie 2012 socrul meu a decedat .Era recasatorit si locuia cu noua sotie intr-o garsoniera pe care a dobandit-o prin schimb.A schimbat un apartament de 2 camere cu aceasta garsoniera si o suma de bani pe durata casatoriei cu ultima sotie.Apartamentul era de tipul celor repartizate de la servici pe timpul regimului comunist,dar cumparat de el in rate dupa decesul soacrei mele.
Intrebarea mea este daca se mai poate deschide succesiune avand in vedere ca s-a depasit termenul pentru aceasta,sotul meu nu are actul de deces.
Care ar fi procentele din succesiune in cazul in care s-ar face pentru vaduva ,sotul meu si fratele sotului?
Care sunt demersurile care ar trebui facute?
. Va multumesc anticipat,