avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Activitate flowerk

Activitate flowerk

Răspuns la discuția Dosar executare silita
Cabinet de Avocat Dan Antohe a scris:

Buna ziua,

in dosar ar trebui sa va comunice cesiunea.

În lipsa comunicării cesiunii, potrivit dispoziţiilor legale, către debitorul cedat (împrumutatul din contractul de credit), cesiunea de creanţă nu produce niciun efect, astfel că executarea silită demarată de cesionar (firma de recuperări creanțe) este nelegală.

[ link extern ] /

Numai bine!

Buna ziua.
Deja s-a instituit poprirea pe salariu, in urma a doua documente primite de la acelasi executor insa numai una a venot insotita de executare judecatoreasca. Va rog sa-mi spuneti daca poprorea care nu a venit insotita de executare judecatoreasca nu are drept de aplicare asupra salariului. Multumesc
Buna ziua
Mi s-a eliberat o carte de identitate provizorie, cu valabilitate 1 an deoarece am fost nevoita sa imi schimb numele dupa divort, si s-a pastrat adresa de pe vechiul act de identitate deoarece nu ma poate lua in spatiu proprietarul unde stau acum. Va rog sa imi spuneti daca pot calatori pe baza acestui act de identitate, deoarece o sa fiu nevoita sa plec in Germania pentru cateva zile. Multumesc
Am sunat la Judecatorie si nu raspunde nimeni, probabil ca au vacanta.
[ link extern ]

Poate ma ajutati dumneavoastra sa inteleg daca este legala sau nu.
Buna ziua,

Am constatat ca s-a inaintat un dosar din partea firmei ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA catre mine, de executare silita, desi nu am idee cine sunt si nici date de contact nu au ca sa sun sa intreb despre ce este vorba.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se petrece.
Multumesc,
Răspuns la discuția Divort de cetatean strain
In regula. In cazul in care el nu se prezinta in fata instantei la divort, se poate pronunta si in lipsa lui? Cam cat m-ar costa divortul? Ce imi recomandati ca solutie cat mai buna, pentru ca nu ma dau banii afara din casa sincer.
Corect, dar el se crede mai presus de lege pentru simplu fapt ca este american si de fiecare data cand am vrut sa rezolv cu ajutorul autoritatilor situatia violentelor lui legea nu m-a ajutat.
Pentru a dovedi o parte din culpa lui am poze care arata clar una dintre infidelitatile sale ca sa nu mai spun altele, pagina lui de facebook sau lista cu tipe care si-o tine in laptop stand drept marturie clara si motiv intemeiat de divort. Domiciciul din buletinul meu este pe raza sectorului 2, dar ca locuinta stam in sectorul 3.
Nu, nu avem copii si nici bunuri de impartit. Dar vreau sa ma asigur ca prin actiunea mea de divort voi putea obtine divortul de acest om.
El cu siguranta nu este de acord, deoarece este in joc permisul lui de sedere aici. Cum trebuie sa procedez in acest caz, in e consta depunerea atelor la judecatoria de are apartin (documente, taxe), imi trebuie avocat ca sa pot obtine divortul?