avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate maryanel78

Activitate maryanel78

Aș dori să îmi spuneți pentru cinci capete de acuzare ,care este taxa care se plătește de către reclamat?! Multumesc anticipat.
Mă numesc Chivu Ana si doresc sa mă informați în legătură cu următoarea speță: sunt actualmente in crestere copil de 1 an si doresc sa ma intorc la serviciu, problema este ca lucrez la Dgaspc si s-a desfintat centrul unde activam.Cei de la resurse umane mi-au zis ca daca mă voi intoarce sunt pusă in preaviz deoarece nu mai au postul unde functionam.Eu stiu ca ar tb conform srudiilor sa ma realoce pe o functie similara nu să mă pună în șomaj.Aș dori de la dvs un răspuns legal.Multumesc anticipat.
Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga in serviciul de stat si mi-am luat un job part-time, intrebarea mea este daca este legal sa primesc bonuri de masa , daca nu primesc la jobul de baza?!
Sunt interesata sa aflu ,daca am 2 joburi , daca beneficiez de vechime pt al doilea job si daca se retin toate deducerile , daca astea le platesc la primul job , unde sunt angajata cu norma intreaga, iar la cel de-al doilea cu 1/2 de norma.Multumesc anticipat pt raspuns.