Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga in serviciul de stat si mi-am luat un job part-time, intrebarea mea este daca este legal sa primesc bonuri de masa , daca nu primesc la jobul de baza?!
Conform normelor de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa:
ART. 35
În cazul cumulului de funcţii, tichetele de masa pot fi acordate numai de cãtre angajatorii unde salariaţii în cauza îşi au funcţia de baza, potrivit legii.
Conform Codului Fiscal:
ART. 7
... 3. activitate dependentă la funcţia de bază - orice activitate desfăşurată în baza unui contract individual de muncă sau a unui statut special prevăzut de lege, declarată angajatorului ca funcţie de bază de către angajat; în cazul în care activitatea se desfăşoară pentru mai mulţi angajatori, angajatul este obligat să declare fiecăruia locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază;
Bonuri de masa
Joanna30
Buna ziua. Am mai gasit un job, asa cum ne-a sfatuit unul din marii nostri conducatori. Problema este ca la negociere mi s-au oferit bonuri de masa pentru ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
iliada
spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)