avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate cristin_uta

Activitate cristin_uta

Va multumesc pentru raspuns si sugestii, voi tine cont de sfatul dvs.!

Demos a scris:

Faceti totusi niste inregistrari ale violentelor verbale.
In general, sotul care la 5 luni de la nasterea copilului lui cere mamei sa paraseasca domiciliul conjugal si-a gasit deja o consolare (va rog sa ma credeti ca nu scriu aceste lucruri cu placere, dar probabilitatea de a avea dreptate este de 80%).
Ar fi bine sa explorati aceasta pista, daca pista aceasta se confirma, motivul amenintarii cu luarea copilului (amenintare nula si neavenita) este clar, dl este grabit sa-si "refaca viata".
Deci, cu aceste noi argumente in favoarea dvs puteti sâ intoarceti presiunea impotriva persoanei care a initiat-o si veti obtine un divort usor, fara complicatii dar cu compensatiile necesare.

Buna seara,

Sotul meu este violent verbal, ma ameninta inclusiv ca va fi violent fizic, nu-i convine nimic din ceea ce fac, imi tot spune sa plec.
Avem impreuna un copil in varsta de 5 luni, casa este bun comun, dobandit in timpul casatoriei.
Eu as lua copilul si as pleca la mama, insa mi-e teama sa nu ma acuze de parasire de domiciliu, mai ales ca de fata cu alte persoane se comporta normal, practic este cuvantul meu impotriva cuvantului sau.
Totodata, ma tot ameninta ca imi va lua copilul (este posibil sau este doar o strategie de intimidare?), mentionez ca am inceput munca, nu consum alcool sau droguri, nu am relatii extraconjugale.

Multumesc!
Buna ziua,

Care este legea care transpune directive europeana 2012/27?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!