avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Directiva 2012/27/UE a Parlamentului European
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Directiva 2012/27/UE a Parlamentului European

Buna ziua,

Care este legea care transpune directive europeana 2012/27?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 13 Octombrie 2015
Directiva 2012/27/UE a Parlamentului European a fost transpusa in legislatia noastra prin Legea nr. 121/2014 privind eficienţa energetică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare bambi.2010 bambi.2010 va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie - in urma cu 2 ani mi-am rebransat apartamentul si am instalat repartitoare de la ista cu citire ... (vezi toată discuția)
Exista legislatie pentru statiile de incarcare a masinilor electrice? Urkarg Urkarg Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o trimitere la legislatia pentru statiile de incarcare a masinilor electrice? Daca exista. (vezi toată discuția)
Cum putem scapa de remontarea repartitoarelor de căldură alvorada alvorada O asociație de proprietari care nu mai dorește iar repartitoare (am renunțat la ele de 4 ierni si ne este foarte bine fără ele ) cum poate sa scape de ... (vezi toată discuția)