avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate bogdangrigorescu05

Activitate bogdangrigorescu05

Răspuns la discuția GDF SUEZ
Contractul este pe firma dezvoltatorului. Factura cu aceste taxe a fost emisa in octombrie si el nu a platit-o, intre timp in noiembrie am cumparat eu imobilul si in ianuarie acest an mi-a trimis factura emisa pe firma lui din octombrie pe mail sa o platesc eu. Nu m-am uitat la index deoarece a zis ca este inca nu trebuie, la celelalte utilitati nu am ce sa ma uit ca am put si la curent am rezolvat.
Răspuns la discuția GDF SUEZ
in contract scrie: "In CV scrie am gasit acest text: "noi vanzatorii declaram ca imobilul este racordat la reteaua de gaz si energie electrica, avand incheiate contracte individuale pe numele societatii ......SRL ,fara sa fi primit pana in prezentnicio factura".

Eu inteleg ca daca scrie ca racordat inseamna ca el trebuie sa suporte aceste cheltuieli, deoarece le-a facut in interesul lui sa vanda imobilul, este ca si cum acum imi cere banii pe teava, manopera ...sau bransament ca in cazul de fata, el recuperandu-si investitia in pretul imobilului.
Nu ma pricep dar cred ca datoria mea este sa schimb decat contractul pe numele meu si sa platesc consumul de gaz de la data cand am achizitionat imobilului si pana in prezent, alte facturi emise anterior de la data semnarii contr. de VC, chiar daca au fost primite dupa aceasta data este datoria dezvoltatorului sau gresesc ?
Discuție GDF SUEZ
Buna ziua,

In luna 13-11-2015, am achizitionat un imobil ( p+1) constructie noua. Imobilul este racordat la reteaua de gaze in momentul achizitionari. La momentul achizitionarii nu am putut face proba daca efectiv erau gaze deoarece inca nu era montata centrala si nici aragaz, dar contorul si toata instalatia era facuta. Ulterior dupa semnarea contractului de vanz.cump. s-a facut si PIF-ul centralei.
In 24-01-2016 am primit de la fostul dezvoltator o factura de gaze emisa in data de 26-10-2015, pe numele firmei dezvoltatorului, in valoare de 338.26 reprezentand : deplasare in van 28-09-2015, 112,7ron si PIF cu initiala cu contor debit 29-09-2015, 225,51 ron.
Imi puteti spune cine trebuie sa plateasca aceasta factura?
Noi suntem in acest moment proprietari si locuim acolo si daca se sisteaza furnizarea de gaze naturale noi vom fi afectati.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

As dori sa va cer sfatul daca pot sa recuperez taxa de mediu in situatia mea.

In luna septembrie am cumparat un autoturism opel astra G cu nr. rosu provizoriu, masina a fost adusa din Germania.

Am facut RAR-ul, am inregitrat-o la taxe si impozite si am platit taxa de mediu la ANAF 1577 ron in data de 06-10-2015 si urmeaza sa o inmatriculez la politie.

Imi puteti spune daca pot sa recuperez taxa in cazul meu si ce trebuie sa fac daca se poate recupera.

Multumesc!