avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate GRECUELA

Activitate GRECUELA

Răspuns la discuția Dupa asta urmeaza pronuntarea?
Multumesc frumos!
Si acum ce este de facut? Astept citatie? Oare o dura mult? Au trecut patru luni...de la acea incheiere de ce naiba e, ca m-a cam disperat! :) Va multumesc din toata puterea sufletului ca mi-ati acordat atentie si mi-ati raspuns la intrebarile formulate aici!
=Deduc faptul că nu ați solicitat judecarea recursului de către completul de filtru. Presupun că nici nu ați știut că puteați să cereți asta prin întâmpinare= Ati scris dumneavoastra. Iar eu am raspuns, spunand ca am facut-o: =In conformitate cu prevederile art. 223 din Codul de procedura civila, solicitam judecata si in lipsa. = Am inteles totusi gresit?
Acest PUNCT DE VEDERE asa a fost formulat in incheiere. Deci am solicitat si judecarea in lipsa.
=Asadar, va rugam sa respingeti recursul depus de Ministerului Educatiei Nationale – fost MECTS -si sa admiteti mentinerea Deciziei 19xx/xxxx pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti- Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal , in dosarul nr. xxx/116/2014, si obligarea recurentului, MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII STIINTIFICE, cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. General Berthelot, nr.28-30, la eliberarea ATESTATELOR DE COMPETENTE PROFESIONALE, cu data de 1 noiembrie2012, fiind singurul responsabil de nesemnarea acestora, implicit la recunoasterea titulaturii noastre ca =PROFESOR PENTRU INVATAMANT PRIMAR=, pentru xxxxxxx, xxxxxxxxx si xxxxxxxx.
IN DREPT:- Legea nr. 554/2004, art.2 alin.2 din;
-Legea 554/2004 . art 2 alin. 1 i) si n);
-Legea nr. 554/2004 art.8 alin. 1 teza finala ;
- Legea nr.554/2004 art.10 alin (1)
- Ordinul nr. 5484din 29/09/2011, publicat in M. O. Partea I nr. 735 din 19/10/2011
O.U.G. nr. 49/IULIE.2014 art. 247
-art 13 din OMECTS nr.5484/2011
-OMECTS nr.6563/2011
-CONSTITUTIA ROMANIEI, art. 1 alin 5.
Depunem prezentul in 2 exemplare, una pentru comunicare.
In conformitate cu prevederile art. 223 din Codul de procedura civila, solicitam judecata si in lipsa.
XXXXXXX XXXXXXXX

DOMNULUI PRESEDINTE AL INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE=

Am scris ca titlu =PUNCT DE VEDERE=, insa am facut o adevarata intampinare, desi mai facusem o INTAMPINARE la recursul MEN, inainte de formularea acelui Raport de admisibilitate comunicat de ICCJ. Acum se va pronunta ICCJ dupa ce va judeca in lipsa noastra?
In Punctul de vedere formulat, am fost de acord ca recursul este admisibil, insa dupa cum am precizat, mi-a fost teama sa afirm asta, ci am spus ca suntem de acord ca acel recurs sa fie judecat. Deci ce inseamna ca nu vom mai fi citate? Ca se va pronunta ICCJ asupra cauzei, sau ca i se va da castig de cauza MEN?
Contractul Colectiv De Munca la nivel de ramura Invatamant, a fost incheiat in 2014 si semnat de sindicate si guvernanti. Este aplicabil la nivel national. De altfel MECS a trimis in teritoriu, tuturor inspectoratelor judetene o nota cum ca programul acestei zile trebuie sa respecte planificarea facuta de Comisia Paritara a fiecarei unitati ( sindicat +conducere), facuta cu cel putin 30 de zile inainte, tinand cont de prevederea CCM, adica activitati care sa nu figureze in fisa postului dascalilor. Nerespectarea CCM atrage raspunderea disciplinara. Tine de ISJ, de MECS...
Răspuns la discuția Am fost jignit de un profesor
Acest aspect este mai putin important acum, decat cel semnalat. Este vorba de un comportament nepotrivit unui cadru didactic si repetat. Merita sa i se faca o reclamatie. Copiii au sufletele si ei...nu-s bete de floarea-soarelui!
Pacat ca am vazut mesajul dumneavoastra tarziu...CCM 2014 stipuleaza ca in data de 5 octombrie, de Ziua Internationala a Educatiei, dascalii pot desfasura numai activitati specifice sarbatorii, nicidecum cele trecute in fisa postului. Cine a decis altfel, a facut un abuz.. Acea zi este NELUCRATOARE! Noi am facut o dezbatere pe tema =Probleme actuale din sistemul de invatatamant=, la o cafeluta, un biscuite.... Iar pe perioada vacantei avem o zi in plus de concediu.
Ramasese cam in coada de peste, in sensul ca daca nu formulam PUNCTUL DE VEDERE in termen, urma sa fie fixat un termen de judecata. In cazul in care PUNCTUL DE VEDERE a fost formulat in termenul limita, atunci va ramane in pronuntare. Acum astept... Voiam sa stiu cam cat...Si incepusem sa ma indoiesc...sa ma tem...