Este de preferat sa va uitati cu atentie pe acea somatie sa vedeti de la ce BEJ (Birou de Executor Judecatoresc) este, ca sa stiti cui sa va adresati in prima faza (ar trebuii sa fie si adresa), apoi puteti merge la acel BEJ ca sa stabiliti o modalitate de plata, teoretic executarea asupra unei datorii continua pana la lichidarea acesteia, dar nu ve-ti mai primii somatii acasa daca mergeti la BEJ si discutati despre o modalitate de plata cu executorul judecatoresc asta daca tot vreti sa va scapati de datorie. Nu e de lasat pentru ca se poate duce si la poprire pe conturi sau salariu/venituri inregistrate la ANAF. Succes
Buna seara, sunt angajat in functia de proiectionist al unui cinematograf, lucrez si in zile cu libere legale, iar de un timp, cand doresc sa folosesc acele zile libere legale mi se spune ca nu pot folosii acele zile libere decat in weekend in care eu oricum sunt liber, iar in cazul in care cer concediu de 11 zile mi se spune ca in 1 din weekend-uri imi vor fi bagate si 2 zile libere legale de care dispun. Eu nu ma pot folosii deloc de aceste zile, nu sunt nici platit si nu le pot folosii decat cand/cum vrea angajatorul. Ca obiectiv al firmei, in cazul meu cinematograful, chiar trebuie sa lucrez continuu fara nici un beneficiu si nici drept de odihna? Ce pot sa fac in aceasta situatie? Este legal ce face angajatorul? Ce ma sfatuiti? astept cu interes un raspuns. Multumesc.