avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara, Dacă am primit o somație cu executare silită pentru mașina in urma neplății unei datorii la un credit făcut și eu vreau sa achit datoria mai continua executarea
Cel mai recent răspuns: Serafim01 , utilizator 00:52, 13 Iunie 2017
Este de preferat sa va uitati cu atentie pe acea somatie sa vedeti de la ce BEJ (Birou de Executor Judecatoresc) este, ca sa stiti cui sa va adresati in prima faza (ar trebuii sa fie si adresa), apoi puteti merge la acel BEJ ca sa stabiliti o modalitate de plata, teoretic executarea asupra unei datorii continua pana la lichidarea acesteia, dar nu ve-ti mai primii somatii acasa daca mergeti la BEJ si discutati despre o modalitate de plata cu executorul judecatoresc asta daca tot vreti sa va scapati de datorie. Nu e de lasat pentru ca se poate duce si la poprire pe conturi sau salariu/venituri inregistrate la ANAF. Succes
Ce fel de credit este? Si de cand nu ai platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dupa somatie? magdamaria magdamaria buna seara, am primit o somatie din partea unui executor judecatoresc, prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc in termen de o zi 4000 ron. ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Capatana Ionut Capatana Ionut Buna ziua am si eu o problema:m-am trezit zilele trecute la usa cu o somatie din partea unui cabinet de executor judecatoresc cu o somatie de executare silita ... (vezi toată discuția)
Abuz bcr? blocare plata salarii FlorinMihaiM FlorinMihaiM Buna ziua! Lucrez in cadrul unei societati, care, acum mai mult de 2 ani, a primit o poprire pe conturi, de la creditor bugetar (ANAF). Suma disponibila in ... (vezi toată discuția)