Si unde este, adresa va rog? Cand am parasit Bucurestiul, era la Cutitul de argint, dar am inteles ca nu mai e acolo. Multumesc pentru raspuns!
Am dat cautare, dar apare primaria sector 4, nu serviciul taxe si impozite pt persoane civile, nu juridice
Buna ziua! Apar cu 2 proprietati, desi ca s-o cumpar de ultima, am vandut-o pe prima. Unde in Bucuresti, trebuie sa ma duc sa rezolv problema si ce acte trebuie? Fostul meu apartament, era in sectorul 4.
Multumesc!
Buna seara,
Vine iarna si mi-am vandut ap[artamentul in Bucuresti. Vreau sa cumpar o casa la tara, dar dureaza foarte mult sa iasa cadastrul la ea, nu stiu de ce. Avea programare pe 16, iar i-au lungit. Casa apartine de Videle ca si acte. Pot face o chitanta de mana cu proprietarul cu rol de act de vanzare, ca sa ma pot apuca de renovare? Vine vremea foarte rece si n-am altfel cum. Si daca fac chitanta de mana, are rol definitiv, sau se mai poate ataca apoi, ori schimba, ori renunta, dupa ce i-am dat banii? Multumesc! Sunt foarte interesata de raspuns. Sunt cam in panica. Trebuie sa plec de aici, sa eliberez apartamentul