avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta mana

Buna seara,
Vine iarna si mi-am vandut ap[artamentul in Bucuresti. Vreau sa cumpar o casa la tara, dar dureaza foarte mult sa iasa cadastrul la ea, nu stiu de ce. Avea programare pe 16, iar i-au lungit. Casa apartine de Videle ca si acte. Pot face o chitanta de mana cu proprietarul cu rol de act de vanzare, ca sa ma pot apuca de renovare? Vine vremea foarte rece si n-am altfel cum. Si daca fac chitanta de mana, are rol definitiv, sau se mai poate ataca apoi, ori schimba, ori renunta, dupa ce i-am dat banii? Multumesc! Sunt foarte interesata de raspuns. Sunt cam in panica. Trebuie sa plec de aici, sa eliberez apartamentul
Cel mai recent răspuns: ogarafgan , utilizator 23:04, 19 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confectionare act de vanzare cumparare mihaelaiulia mihaelaiulia am cumparat printr-o chitanta de mana o casa si terenul aferent de la mostenitori din clase diferite ale unui singur autor. Nu gasesc nici o solutie sa ii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tata a cumpărat o casă în 1988, de la un om care ... Ionicaparciu Ionicaparciu Buna ziua, tata a cumpărat o casă în 1988, de la un om care a fost înfiat de către niște oameni care nu a apucat să-i treacă pe nume casa. Acum ce as ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunic, va rog ajutati-ma sau indrumati-ma ContSters52993 ContSters52993 Buna seara Bunicul meu are chitanta de mana \"la actele casei\" si acum vrea sa o lase pe numele meu vreu sa fac o procura (imputernicire) pe numele meu, asta ... (vezi toată discuția)