avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... confectionare act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

confectionare act de vanzare cumparare

am cumparat printr-o chitanta de mana o casa si terenul aferent de la mostenitori din clase diferite ale unui singur autor. Nu gasesc nici o solutie sa ii oblig sa-mi confectioneze actul.Am incercat prin notariat: au de dezbatut 6 succesiuni. Incerc judecatoreste dar nu pot face dovada ca cei care mi-au vandut sunt mostenitori si ca i-am citat la notar si nu s-au prezentat pentru ca nici un notar nu imi face acea incheiere. Astept ajutor... Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mihaelaiulia , utilizator 19:08, 14 Martie 2012
Chitanta de mana............. in secolul nostru ..... Dovada calitatii de mostenitor se face prin certificat de mostenitor.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
ContSters237899, utilizator
Cand ati cumparat si cine figureaza la rol?
casa si terenul aferent figureaza inregistrat la autorul mostenitorilor care mi-au semnat chitanta de mana . Am cumparat in anul 2008 data de la care m-am mutat in casa si am renovat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire vinduta pe ascuns inainte de dezbaterea succesiunii mary70 mary70 Buna ziua, am o intrebare si m-as bucura daca cineva dintre domnii avocati mi-ar da un raspuns. Unchiul meu fratele mamei a dobindit in anul 1945 de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu chitanta de mana. acum 15 ani socrii mei au ... zaris zaris Vanzare teren cu chitanta de mana. Acum 15 ani socrii mei au vandut un teren cu chitanta de mana. In anul 2020 soacra mea a decedat. Proprietarul terenului ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la succesiune a unuia din mostenitorii de drept nikoleta09 nikoleta09 unchiul meu a vandut un teren care este al bunicului meu el fiind decedat , iar eu am dreptul la mostenire dupa mama care a decedat si era sora lui ... (vezi toată discuția)