avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In sistem 2 proprietati, desi am una, cum o scot pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In sistem 2 proprietati, desi am una, cum o scot pe cealalta?

Buna ziua! Apar cu 2 proprietati, desi ca s-o cumpar de ultima, am vandut-o pe prima. Unde in Bucuresti, trebuie sa ma duc sa rezolv problema si ce acte trebuie? Fostul meu apartament, era in sectorul 4.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ogarafgan , utilizator 16:15, 14 Februarie 2024
La serviciul de taxe si impozite sector 4. Cu actul de vanzare al locuinței.
Si unde este, adresa va rog? Cand am parasit Bucurestiul, era la Cutitul de argint, dar am inteles ca nu mai e acolo. Multumesc pentru raspuns!
Am dat cautare, dar apare primaria sector 4, nu serviciul taxe si impozite pt persoane civile, nu juridice
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
ogarafgan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: ... Ileana2022 Ileana2022 Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: este scrisă greșit scara, atât în contractul de vânzare-cumpărare (întocmit în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un apartament unde suntem 2 coproprietari,respectiv ... ang671 ang671 buna ziua am un apartament unde suntem 2 coproprietari,respectiv eu si fostul sot. avem o fiica rezultata din casatorie si dorim sa ii facem o procura prin ... (vezi toată discuția)
Exista o arhiva a proceselor pe internet ? nsm nsm Doresc sa aflu , daca exista o arhiva a proceselor pe internet , pentru a cauta o asemanare intr-un proces de partaj cu cel pe care ar urma sa-l deschid eu . ... (vezi toată discuția)