avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exista o arhiva a proceselor pe internet ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exista o arhiva a proceselor pe internet ?

Doresc sa aflu , daca exista o arhiva a proceselor pe internet , pentru a cauta o asemanare intr-un proces de partaj cu cel pe care ar urma sa-l deschid eu . In sensul urmator : tatal meu mi-a vandut un apartament cu act de vanzare-cumparare la 1 an de la casatoria mea . Desi s-a trecut o suma de bani in actul de vanzare -cumparare nici eu si nici fosta sotie nu i-am dat nici un ban tatalui meu . Acum la partaj fosta are pretentii la acest apartament . Am inteles de la un avocat ca acesta poate fi scos de la partaj , avand in vedere ca este dat de tatal meu . De aceea , doresc sa stiu daca pot vedea sentinte date in cazuri similare sau daca exista o arhiva electronica care poate fi consultata .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:27, 18 August 2013
Puteti analiza pe diferite site-uri ,numeroase spete civile sau penale
as putea afla pe ce site-uri ?
În primul rând încercaţi pe portalul instanţelor de judecată:
[ link extern ]
Fiecare instanţă are pagină de jurisprudenţă şi puteţi căuta după cuvinte-cheie. De exemplu, Judecătoria sectorului 1 şi Tribunalul Bucureşti:
[ link extern ]
[ link extern ]

Mai apoi, există site-uri pe care puteţi găsi o bogată jurisprudenţă, cum ar fi:
[ link extern ] /
[ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Mihaill Mihaill Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ? (vezi toată discuția)
Hotariri judecatoresti dorin1951 dorin1951 cum pot gasi pe net hotaririle definitive ale instantelor de judecata ?(judecatorie -tribunal) (vezi toată discuția)
Vanzare apartament bun comun de catre unul dintre proprietari adriana dj adriana dj am fost casatorit 15 ani am divortat in urma cu 5 ani pe perioada casatoriei am cumparat un apartament impreuna cu sotia. din cauza neintelegerilor am ... (vezi toată discuția)