avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 65 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... HOTARIRI JUDECATORESTI
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

HOTARIRI JUDECATORESTI

cum pot gasi pe net hotaririle definitive ale instantelor de judecata ?(judecatorie -tribunal)
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:17, 27 Noiembrie 2012
Pentru a afla care este stadiul procesual al unui dosar, puteti intra pe:
[ link extern ] /
Daca doriti jurisprudenta:
[ link extern ] /
la arhiva instantei va puteti interesa.
Pe portalul instantelor exista o rubrica intitulata jurisprudenta unde sunt date diverse hotarari in diverse domenii. Asta daca va intereseaza asa in general. La arhiva instantei nu vi se vor comunica astfel de hotarari daca nu ati fost parte in dosar.

Daca doriti intr-un dosar anume in care ati fost parte atunci puteti obtine din dosar acea hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu o hotarire judecatoreasca? juheress juheress buna seara. exista vreo posibiltate de a afla informatii despre o hotarire judecatoreasca on-line? ar fi acest site: http://portal.just.ro/Index.aspx, dar nu ... (vezi toată discuția)
Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)