avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate cdanisor

Activitate cdanisor

Mi-a fost suspendat permisul pentru trecere pe rosu, am proba video ca semaforul era galben, i-am aratat-o agentului la fata locului (el era in intersectie nu vedea semaforul) a zis ca nu il intereseaza sa fac contestatie

Cat de mare este deranjul sa contestatie si cat timp trebuie sa pierd prin tribunale? Lucrez de acasa nu ma afecteaza prea mult ca nu am permis o luna, dar ma simt nedreptatit

Filmarea este aici (youtube), se vede ca am fortat galbenul, la minutul 1:31-1:32 se vede masina de politie mascata de 2 masini in centrul intersectiei, ei nu au vedeau semaforul.
[ link extern ]
In urma cu 5 luni am incheiat un contract de prestari servicii cu un SRL, eu fiind PFA.

Din luna iunie, facturile emise au ramas neachitate, strangadu-se pana acum o suma destul de consistenta (contractul prevede si penalizari de 0.1% pe zi pentru intarzierea platii). Pana acum am considerat ca suma nu este foarte mare si am fost multumit, pe principiu, e mai bine sa ai bani de luat decat deloc, nefiind singura sursa de venit.

Usor usor suma a crescut, as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez in continuare:
1. Nu as vrea sa mai continui sa prestez servicii avand in vedere ca nu am primit inca banii
2. As vrea sa stiu pasii de urmat sa recuperez banii in justitie daca nu se va ajunge la o intelegere.

M-am gandit la o notificare scrisa de incetare a furnizarii serviciilor, similar cu cea emisa de comaniile de telefonie, insa nu am gasit o lege in baza careia sa fac asta si nu as vrea ca asta sa afecteze cumva sansele de a recupera banii in justitie.

Din punctul dumeavoastra de vedere cum ar trebui sa procedez?