avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul pentru trecere pe rosu, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul pentru trecere pe rosu, am proba ...

Mi-a fost suspendat permisul pentru trecere pe rosu, am proba video ca semaforul era galben, i-am aratat-o agentului la fata locului (el era in intersectie nu vedea semaforul) a zis ca nu il intereseaza sa fac contestatie

Cat de mare este deranjul sa contestatie si cat timp trebuie sa pierd prin tribunale? Lucrez de acasa nu ma afecteaza prea mult ca nu am permis o luna, dar ma simt nedreptatit

Filmarea este aici (youtube), se vede ca am fortat galbenul, la minutul 1:31-1:32 se vede masina de politie mascata de 2 masini in centrul intersectiei, ei nu au vedeau semaforul.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
cdanisor, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:18, 1 Decembrie 2024
Buna ziua

Din filmare nu se vede clar daca ati trecut pe rosu sau nu. Din cauza unghiului de filmare al camerei nu se observa ce culoare avea semaforul cand ati trecut prin dreptul lui, daca era in continuare galben sau s-a facut rosu. Ce se observa insa e ca aveati timp suficient sa opriti la culoarea galbena. De asemenea nu se vede unde era masina de politie. in filmare se vede doar ca vin de undeva din spatele dvs.

Puteti evident contesta fapta.

Asta e riscul cand jucati la offside. Nu cred ca ati fost nedreptatit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie rutiera BUNA ZIUA..am fortat culoarea unui semafor, galben spre rosu, mi s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile, politia nu are filmare video, ... (vezi toată discuția)
Contestare culoare semafor ady88 ady88 salutari ! acuma cateva luni au schimbat semafoarele vechi cu niste semafoare cu senzori, care determina cat timp sa stea pe rosu/verde. eram obisnuit ca dupa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi proba in instanta? Marian Jumara Marian Jumara Am avut un accident de circulatie .Am patruns pe culoarea verde a semaforului electric pe directia inainte, si dupa ce am trecut de centrul intersectiei am ... (vezi toată discuția)