avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contraventie rutiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contraventie rutiera

BUNA ZIUA..am fortat culoarea unui semafor, galben spre rosu, mi s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile, politia nu are filmare video, si eu aveam un pasager in masina, a sustinut ca am trecut pe galben si s-a si legitimat in fata organului de pol si politistul la pus martor, ce sanse am de castig ? VA MULTUMESC .
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
,

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul pentru trecere pe rosu, am proba ... cdanisor cdanisor Mi-a fost suspendat permisul pentru trecere pe rosu, am proba video ca semaforul era galben, i-am aratat-o agentului la fata locului (el era in intersectie nu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pe rosu vsergiu vsergiu Buna ziua Tocmai mi-a fost suspendat carnetul pt. 30 de zile datorita trecerii pe culoarea rosie, desi eu trecusem pe galben. Intrebarile pe care le am ... (vezi toată discuția)