avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate geniul007

Activitate geniul007

buna ziua sunt la pensie de boala si de handicap sunt seropozitv stadiul c3 cu hiv este posibil ca anul acesta la evaloare sa fiu scos definitiv?? avind in vedere ca am fost depistat anul trecut in aprilie si am facut toate dosarele final in septembrie mentionez ca mia dat pe 12 luni adica in iulie sa ma prezint din nou la comisie si e posibil anul acesta sa ma scoata definitiv la pensie? scz de repetitie
nu mia venit nici o scrisoare oficiala de titlu executoriu si nici nu mia batut la usa nimeni
multumesc foarte mult
pina in momentul de fata nu a batut nici un executor doar telefoane la care nu o sa mai raspund numa sa nu se atinga de contul de pensie din banca leam ascutlat mesajele din mesagerie si se vede ca sunt disperati multumesc oricum foarte mult pentru ajutor

a scz nici un titlu executoriu doar amenitari acu 2 ani ca imi va veni la mine acasa
Răspuns la discuția credite
oricum din 2003 si pina acuma actual e ceva timp si miau vorbit ultima data cam urit la telefon multumesc anticipat pt tot
nici unu doar o scrisoare cit mai e creditul de chitt si un nr de cont si telefoane la care nu mai raspund de vreo 2 zile
au trecu multi ani creditul e din 2003 dar scz ca repet cam de 3 4 ani ma bate la cap
Discuție credite
buna in uitima vreme tot am pus intreba dar nici un raspuns si ma repet pt ultima data si pe urma ma dezabonez in 2003 am luat produse electronice cu credit de la tiriac am achitat o parte si pe urma nu am mai putut acu de vreo 3 4 ani ma tot bate la cap o firma de recuperare sa le dai bani eu in momentul de fata sunt in pensie de handicap de gradul 1 am o pensie de handicap si indemnizatie de insotitor care sint pe card si cea de boala si indemnizatie de hrana care imi vin la posta de care se poate atinge sau se pot atinge numa dupa executare silita avind in vedere ca unde stau eu e facuta locuinta cu uzufruct viager pe maicamea astept va rog un raspuns
buna ma numesc muresan mirel sint din deva in anul 2003 am luat pe credit produse electreonice tv si am platit o parte din rate dar pe urma nu am mai putut sa mai dau in final cam de vreo 3 ani incoace o firma de recuperre ma gasit si ma cam obliga sa platesc mai ales la ultima convorbira mia vorbit cam amenitator mentionez ca sunt in pensie de boala cu gradul 1 adica seropozitiv si nu as vrea sa ma tot bata la cap am anumit venituri care imi intra pe card 9indemnizatia de insotitor si pensia de boala )si ma ameninta cami umbla in conturi sau ca vine acasa ps ce le pot face sa ma lase in pace sau cum sai rezolv ca sa nu mai isi bata joc de mine

[ nu mai scrieti cu majuscule]