avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de boala

buna ziua sunt la pensie de boala si de handicap sunt seropozitv stadiul c3 cu hiv este posibil ca anul acesta la evaloare sa fiu scos definitiv?? avind in vedere ca am fost depistat anul trecut in aprilie si am facut toate dosarele final in septembrie mentionez ca mia dat pe 12 luni adica in iulie sa ma prezint din nou la comisie si e posibil anul acesta sa ma scoata definitiv la pensie? scz de repetitie
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:40, 30 Ianuarie 2016
Veti fi trecut la limita de varsta atunci cand o sa indepliniti conditia de varsta.
Puteti trece la nerevizuibil, daca medicul expert va hotari acest lucru.
Precizati:
Luna si anul nasterii
Stagiul total de cotizare si din ce se compune acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat de boala nerevizuibil galatanu1981 galatanu1981 buna ziua ma numesc dobrescu adrian am o problema de sanatate in 2004 am fost diagnosticat cu oligrofenie gradul II NEREVIZUIBIL in piatra neamt, am depus ... (vezi toată discuția)
Pensionar de invaliditate gradul 3; nerevizuibil dani3445 dani3445 Buna,am si eu o intrebare ,va rog,sint pensionar pe caz de boala de 14 ani ,Am 40 de ani,Avind in vedere ca boala pe care o am e netratabila,nu pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibila GeorgetaGeta GeorgetaGeta Sunt pensionata pe caz de boala cu diagnostic neo mamar,st.3 operat cu mastectomie totala si m-ar interesa daca as putea beneficia de pensie de boala fara ... (vezi toată discuția)