avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DATORII CATRE FIRMA DE RECUPERARE
Discuție deschisă în Executare silită

DATORII CATRE FIRMA DE RECUPERARE

buna ma numesc muresan mirel sint din deva in anul 2003 am luat pe credit produse electreonice tv si am platit o parte din rate dar pe urma nu am mai putut sa mai dau in final cam de vreo 3 ani incoace o firma de recuperre ma gasit si ma cam obliga sa platesc mai ales la ultima convorbira mia vorbit cam amenitator mentionez ca sunt in pensie de boala cu gradul 1 adica seropozitiv si nu as vrea sa ma tot bata la cap am anumit venituri care imi intra pe card 9indemnizatia de insotitor si pensia de boala )si ma ameninta cami umbla in conturi sau ca vine acasa ps ce le pot face sa ma lase in pace sau cum sai rezolv ca sa nu mai isi bata joc de mine

[ nu mai scrieti cu majuscule]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:05, 24 Ianuarie 2016
Ce documente de executare ati primit?
In general, cand ameninta nu prea au ce sa faca. Daca ar avea ce sa faca ar trece la fapte, nula amenintari.
Ramane deci intrebarea de mai sus.
Ilie1111 a raspuns in topic sters :

Dacă nu au trecut 3 ani de la scadența ratelor de credit, pot să investească cu formulă executorie contractul și să treacă la executare silită împotriva tuturor bunurilor dvs, inclusiv pensie de boală.

Se va pune poprire de 1/3 din pensie, dacă este mai mare decât salariul minim pe economie, dacă este mai mică se va popri doar ceea ce depășește jumătate din salariul minim net pe economie.

Imobilul nu poate fi executat silit decât în lipsă de alte bunuri.

nici unu doar o scrisoare cit mai e creditul de chitt si un nr de cont si telefoane la care nu mai raspund de vreo 2 zile
au trecu multi ani creditul e din 2003 dar scz ca repet cam de 3 4 ani ma bate la cap
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Deci nu exista titlu executoriu?
Nu v-a batut niciodata executorul la usa?
multumesc foarte mult
pina in momentul de fata nu a batut nici un executor doar telefoane la care nu o sa mai raspund numa sa nu se atinga de contul de pensie din banca leam ascutlat mesajele din mesagerie si se vede ca sunt disperati multumesc oricum foarte mult pentru ajutor

a scz nici un titlu executoriu doar amenitari acu 2 ani ca imi va veni la mine acasa
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara ! as avea nevoie de un sfat într-o situație foarte ... dia.cod02 dia.cod02 Buna seara ! As avea nevoie de un sfat într-o situație foarte delicată. Am avut o relație cu un bărbat căsătorit timp de 2 ani de zile . Și in urma cu ... (vezi toată discuția)
Credite geniul007 geniul007 buna in uitima vreme tot am pus intreba dar nici un raspuns si ma repet pt ultima data si pe urma ma dezabonez in 2003 am luat produse electronice cu credit de ... (vezi toată discuția)
Vecin alcoolist ,cu chef de scandal tot timpu ! cum scap de el ca mia mancat linistea Mihaita  Alin Mihaita Alin dragii mei am facut acest pas pentru ca am ajuns la Disperare , am un magazin cu terasa la tara , de vreo 5 ani incoace imi tot face probleme un vecin , nu ... (vezi toată discuția)