avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DATORII CATRE FIRMA DE RECUPERARE
Discuție deschisă în Executare silită

DATORII CATRE FIRMA DE RECUPERARE

buna ma numesc muresan mirel sint din deva in anul 2003 am luat pe credit produse electreonice tv si am platit o parte din rate dar pe urma nu am mai putut sa mai dau in final cam de vreo 3 ani incoace o firma de recuperre ma gasit si ma cam obliga sa platesc mai ales la ultima convorbira mia vorbit cam amenitator mentionez ca sunt in pensie de boala cu gradul 1 adica seropozitiv si nu as vrea sa ma tot bata la cap am anumit venituri care imi intra pe card 9indemnizatia de insotitor si pensia de boala )si ma ameninta cami umbla in conturi sau ca vine acasa ps ce le pot face sa ma lase in pace sau cum sai rezolv ca sa nu mai isi bata joc de mine

[ nu mai scrieti cu majuscule]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:05, 24 Ianuarie 2016
:offtopic:
nu mai postati mesaje consecutive, folositi functia editeaza, daca vreti sa completati, multumesc.
nu mia venit nici o scrisoare oficiala de titlu executoriu si nici nu mia batut la usa nimeni
atunci se pare ca nu aveti nicio problema, nu ii mai luati in seama si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! as avea nevoie de un sfat într-o situație foarte ... dia.cod02 dia.cod02 Buna seara ! As avea nevoie de un sfat într-o situație foarte delicată. Am avut o relație cu un bărbat căsătorit timp de 2 ani de zile . Și in urma cu ... (vezi toată discuția)
Credite geniul007 geniul007 buna in uitima vreme tot am pus intreba dar nici un raspuns si ma repet pt ultima data si pe urma ma dezabonez in 2003 am luat produse electronice cu credit de ... (vezi toată discuția)
Vecin alcoolist ,cu chef de scandal tot timpu ! cum scap de el ca mia mancat linistea Mihaita  Alin Mihaita Alin dragii mei am facut acest pas pentru ca am ajuns la Disperare , am un magazin cu terasa la tara , de vreo 5 ani incoace imi tot face probleme un vecin , nu ... (vezi toată discuția)