dragii mei am facut acest pas pentru ca am ajuns la Disperare , am un magazin cu terasa la tara , de vreo 5 ani incoace imi tot face probleme un vecin , nu lam deranjat niciodata , ma tot ameninta si injura , am chemat politia de nenumarate ori ,asta seara am avut iar meci cu el , nush ce sa mai fac , a luat amenzi multe , la taiat pe unu la un alt bar, are dosare penale , amenzi , asta seara ma amenintat c a mi da foc ! Ce ma fac eu cu nebunu asta ,daca il bat imi fac eu probleme , daca l las in pace face ce vrea el ,azi mia zis politistu sami pun afis cu Acest Magazin Are dreptu de asi Selecta clienti ! cu ce ma poate ajuta pe mine acest afis eu nu inteleg ! si o alta intrebare pentru Dvs : La ce suma cumulata din amenzi se transforma in inchisoare ? si inca una daca el primeste pensie pe caz de Boala , si stiu sigur ca munceste si pot dovedii unde-l pot reclama ! acest inivid este un pericol social ,mananca banii statului si isi face de cap pe zona asta ! Va rog frumos datimi sun sfat util !
Nu aveti voie sa va selectati clientii deoarece aceasta ar insemna discriminare , puteti doar sa nu ii permiteti sa intre in magazin cand este baut.
Puteti afisa un anunt ca nu serviti clientii aflati in stare de ebrietate
Daca cunoasteti ca individul , desi este pensionat pe caz de boala , munceste (desi nu cunoasteti decizia acestuia de pensionare , el putand totusi avea dreptul sa munceasca cu program redus) puteti sa va adresati casei de pensii locale , cu conditia sa puteti dovedi cele afirmate.
In caz contrar vecinul dvs .alcoolic , nu "alcoolist" , cum va exprimati dvs ,se poate adresa organelor de urmarire penala impotriva dvs cu plangere penala pentru denuntare calomnioasa.
Pentru sumele cu care este debitat ca urmare a amenzilor aplicate ,primaria poate solicita instantei obligarea contravenientului la prestarea muncii in folosul comunitatii.
Interzis
ContSters137807
Hristos a inviat!
Am si eu o intrebare:Este legal ca managerul societatii unde ai lucrat(un Spa)sa-ti interzica sa intri in acea unitate,ca si client sau ca ... (vezi toată discuția)