avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin Alcoolist ,cu chef de scandal tot timpu ! cum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin Alcoolist ,cu chef de scandal tot timpu ! cum scap de el ca mia mancat linistea

dragii mei am facut acest pas pentru ca am ajuns la Disperare , am un magazin cu terasa la tara , de vreo 5 ani incoace imi tot face probleme un vecin , nu lam deranjat niciodata , ma tot ameninta si injura , am chemat politia de nenumarate ori ,asta seara am avut iar meci cu el , nush ce sa mai fac , a luat amenzi multe , la taiat pe unu la un alt bar, are dosare penale , amenzi , asta seara ma amenintat c a mi da foc ! Ce ma fac eu cu nebunu asta ,daca il bat imi fac eu probleme , daca l las in pace face ce vrea el ,azi mia zis politistu sami pun afis cu Acest Magazin Are dreptu de asi Selecta clienti ! cu ce ma poate ajuta pe mine acest afis eu nu inteleg ! si o alta intrebare pentru Dvs : La ce suma cumulata din amenzi se transforma in inchisoare ? si inca una daca el primeste pensie pe caz de Boala , si stiu sigur ca munceste si pot dovedii unde-l pot reclama ! acest inivid este un pericol social ,mananca banii statului si isi face de cap pe zona asta ! Va rog frumos datimi sun sfat util !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:45, 16 Iulie 2011
Nu aveti voie sa va selectati clientii deoarece aceasta ar insemna discriminare , puteti doar sa nu ii permiteti sa intre in magazin cand este baut.
Puteti afisa un anunt ca nu serviti clientii aflati in stare de ebrietate
Daca cunoasteti ca individul , desi este pensionat pe caz de boala , munceste (desi nu cunoasteti decizia acestuia de pensionare , el putand totusi avea dreptul sa munceasca cu program redus) puteti sa va adresati casei de pensii locale , cu conditia sa puteti dovedi cele afirmate.
In caz contrar vecinul dvs .alcoolic , nu "alcoolist" , cum va exprimati dvs ,se poate adresa organelor de urmarire penala impotriva dvs cu plangere penala pentru denuntare calomnioasa.
Pentru sumele cu care este debitat ca urmare a amenzilor aplicate ,primaria poate solicita instantei obligarea contravenientului la prestarea muncii in folosul comunitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazinul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii Droxi Droxi Poti afisa asa ceva in magazin . Am un magazin general. L-am deshis de 5 luni, si deja avem probleme cu niste vecini, care de fapt sunt un clan intreg. Ne ... (vezi toată discuția)
Interzicerea unui client sa intre in magazinul meu yulyananyta yulyananyta Buna seara! Cine ma poate ajuta in legatura cu problema care o am? Am o angajata care este urmarita de un barbat , care o sicaneaza cu diverse discutii pana la ... (vezi toată discuția)
Interzis ContSters137807 ContSters137807 Hristos a inviat! Am si eu o intrebare:Este legal ca managerul societatii unde ai lucrat(un Spa)sa-ti interzica sa intri in acea unitate,ca si client sau ca ... (vezi toată discuția)