avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Interzicerea unui client sa intre in magazinul meu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Interzicerea unui client sa intre in magazinul meu

Buna seara! Cine ma poate ajuta in legatura cu problema care o am? Am o angajata care este urmarita de un barbat , care o sicaneaza cu diverse discutii pana la amenintari de tot felul. La locul ei de munca anterior a fost rugata sa accepte acest om asa cum este ...eu cred ca este nebun. ...de aceea a si renuntat la acel loc de munca dupa 4 ani. Vine , sta pe terasa magazinului , iar cand nu mai sunt clienti vine si sta cu vanzatoarea cu diverse motove chiar daca ea ii spune sa plece. Sunt plangeri la politie din partea ei si a sotului ei. Voi face si eu pentru a o lasa in pace. Mentionez ca omul de 3 ani de cand am magazinul nu a intrat niciodata in el pana cand am angajat fata, la care nu vreau sa renunt.
Gasesc o lege care ma poate apara si pe mine , care sa ii interzica intrarea in magazin? Ceva gen ca vreau sa imi selectez clienti ... de exemplu?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:45, 29 Aprilie 2015
Da, persoana vatamata are la indemana codul penal, plangere pentru hartuire, amenintare daca este cazul. Insa dvs. puteti face un regulament pentru public in care sa specificati ca magazinul nu este loc de popas si odihna si 2) salariatii nu pot purta discutii private cu clientii in timpul programului (bine, cu alte cuvinte, normal). Acum, daca spuneti ca omul este nebun (si se si dovedeste asta) nu i se va putea atrage raspunderea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuita de un vecin ContSters434641 ContSters434641 Buna ziua, De aproximativ 5 luni m-am mutat in locuinta matusii mele care este plecata in strainatate, pentru a avea grija de locuința acesteia. In ... (vezi toată discuția)
Hărțuire pentru obținere de bani ElenaC11 ElenaC11 La firma pe care o administrez de ceva vreme ne sicaneaza o femeie si copilul ei - ne lovesc usile, se urca copilul cu bicicleta pe treptele magazinului sub ... (vezi toată discuția)
Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. eu cred ca exista ... ionuta57 ionuta57 Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. Eu cred ca exista si vecini de sus care deranjează si nu numai. Am o intrebare daca un vecin urmărește cand ... (vezi toată discuția)