avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hărțuire pentru obținere de bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hărțuire pentru obținere de bani

La firma pe care o administrez de ceva vreme ne sicaneaza o femeie si copilul ei - ne lovesc usile, se urca copilul cu bicicleta pe treptele magazinului sub ochii femeii. Pentru ca este imposibil sa nu ne deranjeze într-o zi ne-am adresat femeii în mod civilizat sa ne lase in pace si sa își ducă copilul de 10 ani sa se joace in locurile de joaca amenajate . Din acel moment s-au amplificat necazurile pentru ca vin diverse rude ale femeii sa ne provoace si sa ne amenințe că ne dau in judecata.Problema mare e ca majoritatea celor care intra in incinta si ne sicaneaza sunt minori. Avem camere dar nu înregistrează sunet .Zilele trecute notau datele firmei. Nu am apelat la politie dar cred ca dorinta acestei femeii de a obține bani de la noi e vizibilă. Care sunt pasii pentru obținerea unui ordin de restricție ?Ce probe sunt acceptate si cum credeti ca ar trebui să procedăm. Afacerea se adreseaza persoanelor care locuiesc cartierului si in imprejurimi si am încercat sa evitam sa chemam politia.Va multumesc pentru răspunsuri și sfaturi.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
ElenaC11, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:58, 11 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O societate comerciala ar trebui sa colaboreze cu un av in mod frecvent atunci cand se ivesc probleme.Nu se poate pune problema unui ordin de protectie acesta se elibereaza in cu totul alte situatii si in nici un caz in probleme similare cu a dvs.Discutati cu politistul de proximitate incercand o solutionare amiabilaiar in caz contrar analizati cu un av oportunitatea formularii unei plangeri penale.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema societății este însă si aceea ca este onsituatia atipică si degeaba au av9cat pe contracte cand cazul este complex 8n raport de argumentele de drept aplicabile.

Ar trebui să apelați la poliție pentru a se detensiona problema.
Ar putea fi vorba de o hărțuire dar fiind minori e încurcată treaba...

Dacă nu rezolvați nimic asa apelați la avocat pentru o dezlegare ă problemelor de drept incidente.
Chestiunile de drept vizează si dreptul penal si dreptul civil dar cu existența unei îmbinări juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. anulare amaliatutu amaliatutu Am stat in concubinaj 7 ani din care rezulta un minor de 4 ani care ai poarta numele tatalui ,minorul este in custodia mea primeste pensie alimentara ,ne-am ... (vezi toată discuția)
Scandalagii la intrare in scara se poate face ceva in acest sens? claudiu2000 claudiu2000 Buna ziua tuturor, si sa auzim numai de bine! Am si eu o mare nedumerire: de ceva timp la scara blocului mai exact p etreptele de la intrare au inceput sa ... (vezi toată discuția)