Am stat in concubinaj 7 ani din care rezulta un minor de 4 ani care ai poarta numele tatalui ,minorul este in custodia mea primeste pensie alimentara ,ne-am despartit de 4 ani ,bunica concubinului care se afla in viata mi-a facut act de vamzare cumparare cu claza de intretinere la ambele parti,pe terenul specificat concubinul a ridicat o casa cu materialele cumparate in timpul concubinajului ,el acum vrea sa ma scoata din act ,este posibil tinand cont ca eu am copilul in crestere ?Ce sanse am si ce este de facut unde sa apelez. va multumesc.
Copilul nu are niciun amestec. Bunica mai traieste sau nu?! Ati facut contract de vanzare cu clauza de intretinere amandoi adica si dvs si concubinul sau numai dvs? nu prea se intelege...
Buna ziua,
In primul rand ar trebui sa discutati cu tatal minorului.
A rezilia acel act se poate face doar in instanta cu sanse minime.
Nu are legatura minorul cu actul.
Dumneavoastra nu trebuie sa apelati la nimeni. Atata timp cat nu exista un dosar pe rolul unei instante pentru rezilierea acelui contract sunteti coproprietara terenului si a casai cu tatal minorului.
Ar fi bine sa va intabulati dreptul de proprietate asupra acelui teren daca nu ati facut-o deja.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Buna ziua,
Singura care are dreptul este bunica care traieste si numai daca dovedeste ca nu v-ati indeplinit indatoririle de intretinere stipulate in contract.
Rezilierea se poate face pe cale judecatoreasca.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Bunica este foarte bine are pensie se intretine singura nu are problem de sanatate cat timp am stat in concubinaj am avut grija de dansa ,dar dupa ce ne-am despartit doar vizite ,in rest nu are nici un fel de problem. va multumesc frumos.
Partaj complicat
negonic
Sunt casatorit legal de 23 ani .Aproximativ 5 ani am trait in concubinaj .Pe 8 iunie avem divortul . Problema va fi la partajare si doresc urgent un raspuns ... (vezi toată discuția)