Am stat in concubinaj 7 ani din care rezulta un minor de 4 ani care ai poarta numele tatalui ,minorul este in custodia mea primeste pensie alimentara ,ne-am despartit de 4 ani ,bunica concubinului care se afla in viata mi-a facut act de vamzare cumparare cu claza de intretinere la ambele parti,pe terenul specificat concubinul a ridicat o casa cu materialele cumparate in timpul concubinajului ,el acum vrea sa ma scoata din act ,este posibil tinand cont ca eu am copilul in crestere ?Ce sanse am si ce este de facut unde sa apelez. va multumesc.
Dvs ati platit vreun ban pe acel teren in urma contractului? Daca nu ati platit, cred ca solutia cea mai buna este sa primiti despagubiri pentru materialele de constructii achizitionate impreuna. Ideea de a ramane in contract si sa ingrijiti o bunica a fostului concubin impotriva vointei ei este neproductiva si va va aduce mult stres. Acea bunica v-a "vandut" datorita faptului ca erati impreuna cu nepotul ei si cu siguranta nu ar fi facut-o in alta situatie.
Stimate domnule avocat Kiritescu ne puteti spune in care tablou al avocatilor va putem gasi?
Va multumim.Eu am cautat in Tabloul avocatilor din Bucuresti si nu am gasit numele dumneavoastra.Asta inseamna ca aveti cabinetul in alt oras?
Partaj complicat
negonic
Sunt casatorit legal de 23 ani .Aproximativ 5 ani am trait in concubinaj .Pe 8 iunie avem divortul . Problema va fi la partajare si doresc urgent un raspuns ... (vezi toată discuția)