avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate ananeagoe

Activitate ananeagoe

Răspuns la discuția Plata intretinerii, rubrica noua
Noi ne-am tot strans sa discutam de necesitatea acestor porti,dar nehotarand nimic concret,au considerat ca trebuie sa actioneze ei(comitetul executiv),, si tot ei au hotarat si suma pe care sa o dam fiecare apartament(50 RONI).Eu am depus o contestatie la presedinte,spunandu-le de ce nu suntan de acord,atasand copie dupa legea 230/2007,subliniind ca ar trebui sa platim conform cu cota-parte indiviza.Replica ei(presedintei) a fost ca nu se mai ia in considerare nici o lege daca faci o hartie si o semnezi(comitetul executiv)...Nu stiu daca imi va raspunde,vor face tot cum vor vrea ei si vor hotara totul in favoarea lor,ei stand toti la 2 camera(eu la garsoniera),asa cum au hotarat sa nu plateasca intretinere copiii!Le-am tot zis ca nu este normal,ca sunt si ei personae,dar se justifica:,,copiii nu merg singuri cu liftul..."etc. Cat despre plata intretinerii pentru copii,nu am gasit in legislatie,poate ma ajuta cineva cu o lamurire. Multumesc.
Răspuns la discuția calcul intretinere bloc nou!
Sfatul meu este ca ati platit destul haotic,deci nu mai platiti nimic!va spun din proprie experienta...
Locuiesc intr-un bloc rezidential nou si acesta nu are porti la intrarea in curte.Au fost discutii sa ne cumparam porti(desi acestea trebuiau sa fie cumparate de catre dezvoltator,dar asta e o alta discutie),si inainte sa ne dezmeticim bine,am si vazut la avizier o hartie prin care eram informati cat costa si cum platim!Peste alte doua zile a si fost afisata lista cu intretinerea unde era si o rubrica cu cota de plata pt porti.Intrebarea mea este:se poate hotara fara sa ne intrebe si pe noi locatarii?Si adoua intrebare:este corect sa platim egal garsonierele cu apartamentele(eu stau la garsoniera)?Daca nu sunt de acord cu cota ce-mi revine pot sa contest,se mai poate face ceva?