Dar chiar v-a raspuns D-na Avocat.Daca sunteti refuzat cand solicitati returnarea banilor,urmatoarea etapa este ANPC.Restul sunt detalii pe care le cereti.
Buna seara.Sunt reprezentantul unei companii 100% romana.Am fost contactat de o societate comerciala care vrea sa comercializeze articolele produse de compania pe care o reprezint.Am fost nevoit sa o refuz pe motiv ca spatiul comercial pe care doreste sa-l inchirieze se afla intr-un complex comercial,si ar despartio 1-2 metri de o alta societate comerciala cu care compania mea colaboreaza de ceva timp.5-6 ani.Am fost amenintat ca v-om fi dati in judecata pentru concurenta neloiala.Intrebarea mea este:sunt obligat sa colaborez cu aceea societate?Ca si producator nu pot refuza un client?
Buna ziua.
Daca s-a emis o factura catre un client pe care este mentionata data scadenta in clar si clientul devine intre timp rau platnic,si factura nu este acoperita de instrument de plata BO/CEC cum se poate recupera contravaloarea facturii?Asta si in cazul ca respectivul client refuza in ultima instanta si returul pentru "stingerea"
datoriei chiar daca are marfa pe raft.