avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Solicitare colaborare intre o socitate comerciala si o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Solicitare colaborare intre o socitate comerciala si o companie romaneasca de productie

Buna seara.Sunt reprezentantul unei companii 100% romana.Am fost contactat de o societate comerciala care vrea sa comercializeze articolele produse de compania pe care o reprezint.Am fost nevoit sa o refuz pe motiv ca spatiul comercial pe care doreste sa-l inchirieze se afla intr-un complex comercial,si ar despartio 1-2 metri de o alta societate comerciala cu care compania mea colaboreaza de ceva timp.5-6 ani.Am fost amenintat ca v-om fi dati in judecata pentru concurenta neloiala.Intrebarea mea este:sunt obligat sa colaborez cu aceea societate?Ca si producator nu pot refuza un client?
Cel mai recent răspuns: CATALINPOSTEUCA , utilizator 17:44, 7 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sfat viitor litigiu privind inchirierea unui spatiu Concret: eu societate comerciala am inchiriat de la Autogara respectiva o camera de 12 metri patrati, unde am personal angajat ce face rezervari pentru ... (vezi toată discuția)
punctul de lucru intr un spatiu inchiriat andrreea01 andrreea01 ma confrunt cu urmatoarea pb...asociatul meu ( 50-50) , suntem doi in firma - srl, nu este de acord sa ne separam.eu vreau sa mi deschis o noua firma cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu firma ancarapan ancarapan in blocul in care locuiesc urmeaza ca o firma sa isi inchirieze un apartament.inchirierea se face printr-o agentie imobiliara.ma intereseaza sa stiu daca e ... (vezi toată discuția)