Bună ziua,
Dacă am pensie de invaliditate și contract de munca pe 4 ore se cumulează veniturile pentru stabilirea cuantumului indemnizației pentru concediul de creștere a copilului?
Mulțumesc!
In momentul de fata: 26 de ani, impliniti. La momentul pensionarii: 25 de ani si 11 luni. Am facut contestatie la diagnostic, la incadrarea in gradul de invaliditate nu am mai facut pentru ca am vazut ca ma agit degeaba... Crizele le-am intr-o scoala militara din Pitesti, dupa ce am facut contestatie, m-au chemat la Bucuresti la Spitalul Militar. Acolo m-au tinut internat cateva zile, mi-au refacut toate analizele care ies foarte bine si mi-au spus ca diagnosticul se mentine deoarece se pune pe baza crizelor :D Am facut un EEG la o clinica privata, mi-au spus ca nu se vad unde specifice epilepsiei, dar am ceva activitate anormala... Am facut un RMN (din proprie initiativa si pe banii mei), nu iese nimic nici acolo :O Poate se schimba ceva la revizuire, dar la cum am vazut ca se pune problema, slabe sanse...
Buna seara!
Am lucrat ca soldat profesionist in MApN timp de 6 ani si o luna, iar anul acesta am fost trecut in rezerva dupa ce am fost diagnosticat cu epilepsie. Am fost incadrat cu grad de 3 de invaliditate, iar zilele trecute am primit decizia de pensionare: 85 de lei. Vreau sa stiu daca raman cu aceasta suma sau voi primi pensia sociala minima garantata de 400 de lei? Adica si diferenta de 315 lei...
Multumesc!