avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumulare venituri CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumulare venituri CCC

Bună ziua,
Dacă am pensie de invaliditate și contract de munca pe 4 ore se cumulează veniturile pentru stabilirea cuantumului indemnizației pentru concediul de creștere a copilului?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 9 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se cumuleaza cele doua venituri.
Iar pensia se sistează pe perioada concediului?
Mulțumesc!
Pe perioada acordării indemnizației pentru creșterea copilului, plata pensiei de invaliditate și a venitului de completare, acordate potrivit legii, nu se suspendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se sisteaza plata pensiei? ADRIANAnutu ADRIANAnutu Buna seara ,am si eu nevoie de un raspuns cat mai curand. Sunt pensonata pe caz de boala grad 3 iar de o luna am devenit mamica si am depus actele pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilului luxyta luxyta Buna ziua ! Sunt pensionata in gradul 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore... as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului ? si ... (vezi toată discuția)
Se poate cumula pensia de invaliditate cu indemnizatia pentru concediu crestere copil? camelutza25 camelutza25 Buna ziua, sunt pensionara gradul 3 si as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil, avand in vedere ca sunt inregistrata la casa de ... (vezi toată discuția)