avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaToma85

Activitate MadalinaToma85

Buna dimineata, va rog foarte mult sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme. Eu am intrat in concediu 126 zile, incapand cu data de 12 iunie.2017 pana pe 20 octombrie 2017.
Persoana de la hr nu da dovada de seriozitate, intampinand mai multe probleme cu ea si as vrea cumva sa verific modalitatea de plata. Am rugamintea sa ma ajutati cu un calcul pentru aceste luni deoarece nu am un control asupra banutilor virati in cont. Salariu brut 3900. Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Sunt angajata la o firma din 20.08.2012, in luna octombrie 2015 firma a intrat in insolventa, acum suntem in reorganizare. Salariile nu au fost platite din luna noiembrie 2015, de asemenea nu au fost platite nici cotizatiile la stat.
As vrea sa stiu daca acest lucru ma poate afecta daca in scurt timp as ramane insarcinata. Voi beneficia de indemnizatie crestere copil?
Va multumesc.
Buna ziua,

In urma cu 30 zile am incheiat un antecontract pentru achizitia unui apartament, vanzatorul achizitionand acest apartament prin excutare silita, in luna mai 2015.
Eu, cumparatorul, fac credit prin programul Prima Casa, iar dupa incheierea antecontractului la notar, dosarul a mers mai departe la fondul de garantare, acesta respingand dosarul meu pe motiv ca numele sotiei, vanzatorului, nu apare in niciun act al apartamentului si anume ( in actul de adjudecare, proces verbal, cadastru, intabulare, extras de carte funciara ). Vanzatorul sustine ca la momentul intocmirii actelor a depus executorului toate actele necesare precum si actele care atesta faptul ca acesta este casatorit ( ceritificat de casatorie, CI sotie ). In momentul de fata, suntem pusi in situatia de a solicita executorului o completare a actului de adjudecare in care sa apara si numele sotiei lui, ca mai apoi sa iasa intabularea si extrasul de carte funciara pentru numele amandurora.
Intrebare: este legal sa se faca un antecontract la notar in acest caz, vanzatorul mergand la notar cu actele din care reise ca este casatorit?
Ce pot face in situatia in care executoul nu doreste sa realizeze acasta completare a actului de adjudecare?
Va rog sa ma ajutati cu informatii si pareri referitoare la acest caz.
Intr-un astfel de caz, unde ar mai trebui sa fiu atenta?

Va multumesc frumos.