avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Firma in insolventa vs indemnizatie crestere copil 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Firma in insolventa vs indemnizatie crestere copil 2016

Buna ziua,
Sunt angajata la o firma din 20.08.2012, in luna octombrie 2015 firma a intrat in insolventa, acum suntem in reorganizare. Salariile nu au fost platite din luna noiembrie 2015, de asemenea nu au fost platite nici cotizatiile la stat.
As vrea sa stiu daca acest lucru ma poate afecta daca in scurt timp as ramane insarcinata. Voi beneficia de indemnizatie crestere copil?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:54, 29 Februarie 2016
Neplata de catre angajator a impozitului pe venit si a contributiilor la pensie, sanatate si somaj nu va afecteaza la a beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de concediu crestere copil daca firma e in insolventa? codreasa codreasa buna, sunt angajata la o firma din 04.12.2013 intre timp am ramas insarcinata, firma a intrat in insolventa, salariile nu le\'am mai primit din 01.01.2014, iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului. miky3110 miky3110 Buna ziua, sunt insarcinata in 20 saptamani,angajatorul stie acest lucru din primele saptamani . Din luna ianuarie sunt acasa fara salariu,si din cate am aflat ... (vezi toată discuția)
Gravida pe perioada somajului.. maria 84maria24 maria 84maria24 Buna ziua Am si eu nevoie de un raspuns... Lucrez la o firma din septembrie 2006, iar acum cred ca mai putin de 2 luni nu va mai dura ..adica se inchide ... (vezi toată discuția)