avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate silviamiu

Activitate silviamiu

Buna ziua,
Sunt asociat unic si administrator la o micointreprindere nou infiintata, platitoare de impozit pe venit, fara angajati, si as dori sa stiu daca pot semna bilantul in calitate de administrator, dar si la a doua semnatura, cel care intocmeste bilantul. Specific ca am studii superioare economice dar nu am profesat, si as dori sa-mi tin eu contabilitatea firmei.
Va multumesc!!!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!!
O zi buna!!
Buna ziua,
Am infiintat o microintreprindere in luna dec.2015, platitoare de impozit pe venit, si as dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun la Administratia Financiara, ce taxe si impozite trebuiesc platite pe anul 2015?

Va multumesc,
Va multumesc frumos pentru rapuns, intre timp am ajuns si la un avocat sa ma informez si de asemenea la notar. Acelasi lucru m-au invatat.
O zi buna tuturor.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: sunt mostenitoarea unui apartament cu doua camere si as dori sa-l vand pentru a cumpara unul cu 3 camere. In situatia in care 80% din bani provin din banii obtinuti din vanzarea apartamentului mostenit, iar diferenta o s-o pun impreuna cu sotul meu, pot stipula in contractul de vanzare cumparare al noului imobil cu 3 camera ca 80% din bani provin din mostenire?

Va multumesc pentru ajutor.