avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Activitate StefanCosmin

Activitate StefanCosmin

Răspuns la discuția Proces Alcool la volan
Oare sa mi iau un avocat mai bun (adica unul care sa-si de mai mult interesul)?ca asta a zis ca asteapta sa ma trimita in judecata..si abia dupa sa vedem ce facem #-o
Normal ca nu se inteleg..dar asa a fost sa fie ! E prima abatere( si ultima ) :D
Nu am dat nici o declaratie in fata procurorul.. Nu am avut nici o infatisare, Avocatul imi spune ca sunt foarte multe dosare si de asta se intarzie atat! Dar eu vreau sa stiu daca, mi se v-a lua in considerare timpul in care nu am conduc pana acum in sentinta. multumesc
Am fost depistat acum 11 luni in trafic cu o alcoolemie de 0,60 in aerul expirat. La probe am avut 1,15 respectiv 1 ! Dosarul a fost dus din luna Ianuarie la procuratura si nu am primit nici un raspuns,nici o citatie si am si un avocat tot de atunci...dar nu ma ajuta cu nimic observ!! Sunt sanse sa mi iau permisul anul asta..adica ma refer sa mi ia suspendarea de permis din urma? Ce parere aveti?Multumesc!
Răspuns la discuția Permis de conducere
Am mai citit pe aici ca se poate ca procurorul sa ceara iar recalculare la probe? care sunt sansele in situatia mea.
Răspuns la discuția Permis de conducere
Dar stiam ca sub 0,80 nu era cu dosar penal... Deci tot o sa ma duc in instanta si procurorul imi va da decizia. Ma gandeam ca o sa scap doar cu 3 luni de suspendare permis..
Buna ziua! Am fost oprit conducand sub influenta acoolului. Daca mi-a iesit 0.60 in aerul respirat si la probele de sange 0,79 si 0,75 !mai risc dosar penal? Ca atunce seara mi-au deschis dosar penal ) . ( Nu am antecedente, am avut un comportament bun si am respectat toti pasii!!! (chit ca nu trebuia) :D