avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua! Am fost oprit conducand sub influenta acoolului. Daca mi-a iesit 0.60 in aerul respirat si la probele de sange 0,79 si 0,75 !mai risc dosar penal? Ca atunce seara mi-au deschis dosar penal ) . ( Nu am antecedente, am avut un comportament bun si am respectat toti pasii!!! (chit ca nu trebuia) :D
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2015
StefanCosmin, utilizator
Dosar penal aveti dar se va dispune clasarea.
Dar stiam ca sub 0,80 nu era cu dosar penal... Deci tot o sa ma duc in instanta si procurorul imi va da decizia. Ma gandeam ca o sa scap doar cu 3 luni de suspendare permis..
Nu ajungeti in instanta, dar procurorul intr-adevar dispune solutia.
Am mai citit pe aici ca se poate ca procurorul sa ceara iar recalculare la probe? care sunt sansele in situatia mea.
Da, este posibil, depinde de situatia de fapt, cand ati fost depistat, la ce ora v-au fost prelevate probele, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au trecut 4 luni de când dosarul pentru alcool la volan a ajuns la procuror și acesta a respins cererea de acordare a dovezii de circulație. cât mai poate dura până la soluționare? Nella27 Nella27 Au trecut 4 luni de când sotul meu a fost prins cu 0.44 alcool in aerul pur si in sange 0.80 prima probă si 0.60 a doua, dosarul a ajuns la procuror iar el a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, redobândire permis Sebastian 1983 Sebastian 1983 Ce pedeapsa primesc , daca am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, am fost depistat cu 0,46 mg/ aer respirat! Si la sange 0,95 respectiv ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan kacio kacio Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)