Au trecut 4 luni de când dosarul pentru alcool la volan a ajuns la procuror și acesta a respins cererea de acordare a dovezii de circulație. Cât mai poate dura până la soluționare?
Au trecut 4 luni de când sotul meu a fost prins cu 0.44 alcool in aerul pur si in sange 0.80 prima probă si 0.60 a doua, dosarul a ajuns la procuror iar el a repins cererea de acordarea a dovezi dreptului de circulatie . Intrebarea e cat mai durează până primeste acasa soluționarea?
Dovada este fara drept de circulatie si procurorul nu poate sa prelungeasca in acest caz dreptul de circulatie.
Daca nu se solicita calculul retroactiv, aveti sanse sa se dispuna clasarea, fapta nu e prevazuta de legea penala.
Daca se solicita calculul retroactiv, se poate complica situatia, asta in functie de cat a trecut de la depistare pana la prelevarea primei probe biologice, totul depinde de cum apreciaza procurorul.
Alcool la volan
Adisor1987
Buna ziua, am si eu o nelamurire privind o problema.
La data de 27 mai a m fost oprit de politie, iar rez uiltatul in etilotest fiind 0.41 am fost dus la ... (vezi toată discuția)
Schema simpla
glofiish
0.44 - etilotest
0.75 - sange (proba 1)
0.60 - sange (proba 2)
0.95 - recalculare
-------------------------------------------
stiu ca 0.44 este peste ... (vezi toată discuția)