Au trecut 4 luni de când dosarul pentru alcool la volan a ajuns la procuror și acesta a respins cererea de acordare a dovezii de circulație. Cât mai poate dura până la soluționare?
Au trecut 4 luni de când sotul meu a fost prins cu 0.44 alcool in aerul pur si in sange 0.80 prima probă si 0.60 a doua, dosarul a ajuns la procuror iar el a repins cererea de acordarea a dovezi dreptului de circulatie . Intrebarea e cat mai durează până primeste acasa soluționarea?
Valoarea alcoolemiei in cazul primei probe este la limita dintre contraventie si infractiune. Avand in vedere ca valoarea alcoolemiei in cazul celei de a doua pobe este inferioara celei de la prima proba rezulta ca curba alcoolemiei este descedenta. Rezulta ca in momentul depistarii alcoolemia era peste limita de 0,8g/l. Va incadrati la savarsirea unei infractiuni. Totul depinde daca se dispune sau nu recalcularea alcoolemiei.
ing. Ioan Ciobanu
Alcool la volan
Adisor1987
Buna ziua, am si eu o nelamurire privind o problema.
La data de 27 mai a m fost oprit de politie, iar rez uiltatul in etilotest fiind 0.41 am fost dus la ... (vezi toată discuția)
Schema simpla
glofiish
0.44 - etilotest
0.75 - sange (proba 1)
0.60 - sange (proba 2)
0.95 - recalculare
-------------------------------------------
stiu ca 0.44 este peste ... (vezi toată discuția)