Am fost depistat acum 11 luni in trafic cu o alcoolemie de 0,60 in aerul expirat. La probe am avut 1,15 respectiv 1 ! Dosarul a fost dus din luna Ianuarie la procuratura si nu am primit nici un raspuns,nici o citatie si am si un avocat tot de atunci...dar nu ma ajuta cu nimic observ!! Sunt sanse sa mi iau permisul anul asta..adica ma refer sa mi ia suspendarea de permis din urma? Ce parere aveti?Multumesc!
Buna seara,
Nu va suparati prea tare ca nu sunteti chemat pentru ca citarea se va face in fata instantei pentru a fi condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
Carnet veti vedea dupa executarea sentintei.
Alcoolul si covrigul ....... nu se inteleg
Nu am dat nici o declaratie in fata procurorul.. Nu am avut nici o infatisare, Avocatul imi spune ca sunt foarte multe dosare si de asta se intarzie atat! Dar eu vreau sa stiu daca, mi se v-a lua in considerare timpul in care nu am conduc pana acum in sentinta. multumesc
In 11 luni de zile trebuia sa dati declaratie, mergeti la organul de urmarire penala sa va interesati de dosar. Nu se ia in considerare faptul ca nu ati condus in acest timp, in cazul unei condamnari.
Avand in vedere alcoolemia si faptul ca nu sunteti cunoscut cu antecedente penale vad sanse sa scapati mai usor, eventual cu o solutie de netrimitere in judecata, discutati cu avocatul angajat.