avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... problema recalculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

problema recalculare

salutari, am si eu o problema foarte mare , dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice, si trag de 13 luni si inca nu stiu cat mai dureaza si ce sa mai fac, am fost prins cu 0.57 in aerul expirat, primele probe de sange 1 si 0,90 cea de-a doua, apoi am cerut recalculare dar nu m-au anuntat ca nu vor sa-mi ia in calcul declaratia cea de-a doua care o daduse in prezenta avocatului exact pt a o da spre recalculare, si m-am trezit ca au dat-o spre recalculare pe prima declaratia din ziua evenimentului, si mi-ai iesit 1,15 , 1,2.
Am facut contestatii bineinteles macar pt faptul ca nu m-au anuntat ca nu vor sa-mi ia in calcul declaratia mea a doua, si nu primesc niciun raspuns concret, decat ca ceva de genul ca nu s-ar justifica sa se faca recalcularea dupa cea de-a doua declaratie, am facut o noua contestatie si voi face si la procurorul suprem sau care mai este acolo, si ma gandeam ca o solutie sa mai incerc sa cer de la fostul loc de munca o caracterizare, sau sa fac eu o scrisoare sa-i dau procurorului, spunandu-i adevarul , cum ca sunt sofer profesionist, nu am studii si nu gasesc altceva de lucru, am probleme in familie, nu am bani, m-am imprumutat pt avocat si pt toate taxele ce a trebuit sa le mai platesc, ceva de genul... poate am vreo sansa macar sa-mi acorde recalcularea deoarece eu de permis depind, nu am antecedente...nu am nimic, credeti ca pot incerca si asa ceva? ca numai stiu ce sa fac sunt in disperare.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:18, 17 Septembrie 2011
Sunteti destul de confuz in exprimare si nu inteleg ce solicitati de fapt. Legat de alcoolemie sa stiti ca de cate ori cereti recalculare exista si riscul sa iasa alfel decat ne-am dori. Daca va uitati cu atentie veti vedea ca si la probele biologice rezultatele arata ca era vb de un caz penal. Sa nu traiti cu impresia ca recalcularea va arata valori sub limita penalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan liana vesa liana vesa buna seara , in urma cu 3 luni a avut loc un eveniment rutier fara victime , la etilotest valoarea a fost 0,62,la proba de sange 1,3 :1,2 sa cerut recalculare ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice vxd vxd am fost depistat conducand auto sub influienta bauturilor alcolice.......peste 0,4 in aerul expirat iar in sange 1,.. si 1,..........prblema este urmatoarea ... (vezi toată discuția)