avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

buna seara , in urma cu 3 luni a avut loc un eveniment rutier fara victime , la etilotest valoarea a fost 0,62,la proba de sange 1,3 :1,2 sa cerut recalculare a iesit 0,6 ,problema este ca nu corespunde prima declaratie care a dat -o la politie cu cea trimisa pt recalculare ,a fost chemat la procuror unde era deja pregatit procesul verbal de trimitere in judecata fara audiere, dupa cateva replici ultima intrebare a fost testul poligraf , a aceptat si urmeaza sa fie anuntat pentru test. aici vad ca nu se tine cont de recalculare ,de faptul ca nu a fost oprit in trafic ci intrand intr-un copac avea nevoie de devada de reparatii si sa dus la politie unde i sa pus fiola si de acolo incepe totul.daca pica testul poligraf si ajunge la judecata ce sentinta poate primi,mentionez ca si-a luat avocat.
Avocatul lui trebuie sa caute solutia.
Drept de condus nu va mai avea.
Cand s-a dus la avocat?
dupa ce a primit rezultatul la sange.

ce se poate intampla in instanta se tine cont de declaratie si recalculare sau nu?dar testul poligraf?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
se poate un raspuns, va rog. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf liana vesa liana vesa buna seara ,din cate am citit testarea cu poligraful nu este obligatorie ,dece se cere, si daca pica testul ,se mai adauga inca o dovada la dosar impotriva ... (vezi toată discuția)
Sentinta liana vesa liana vesa buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un raspuns in data de 22 ianuarie 2014 sa primit sentinta in dosarul pt alcool la volan , 8 luni cu suspendare si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei vesa_i vesa_i buna ziua, in urma unui eveniment rutier care a avul loc , valorile alcolemiei au fost 1,2 si 1,3 sa facut recalcularea la Timisoara si a iesit la 0,6 . Care ... (vezi toată discuția)