avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Test poligraf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Test poligraf

buna seara ,din cate am citit testarea cu poligraful nu este obligatorie ,dece se cere, si daca pica testul ,se mai adauga inca o dovada la dosar impotriva noastra,instanta ia in considerare ?
mai poate renunta la testare ,inca nu a fost stabilita data ?
Cel mai recent răspuns: liana vesa , utilizator 12:08, 13 Iunie 2013
Concluziile testului reprezinta si pot fi retinute drept o dovada a sinceritatii persoanei testate
Anterior testului ,regula prevede comunicarea subiectului a conditiilor si se atentioneaza asupra cazurilor in care nu se poate sustine testul
testul binenteles nu este obligatoriu, nu poate sa te oblige nimeni sa faci ceva ce tu nu vrei.dar refuzul de a fi testati spune ca ascundeti ceva. oricum imi dau seama ca voi ati savarsit o infractiune pe care nu o recunoasteti si de aceea sa cerut testarea.bine este sa colaborati si sa recunoasteti fapta pentru solutionarea dosarului si primirea unei decizii ,, favorabile" legea este pentru toti daca ati gresit recunoasteti si va fii mai bine luativa un avocat succes in instanta;)
este vorba despre un accident , a intrat cu masina intr-un copac,a venit politia a suflat in etilotest a avut 0,67 ,in sange 1,3:1,2 ,la recalculare 0,6, iar cand a mers la audieri i sa cerut acest test ,a aceptat nu l-a facut inca ,despre asta e vorba ,a recunoscut ca a baut dar diferenta dintre proba de sange si recalculare i se pare ca este mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan liana vesa liana vesa buna seara , in urma cu 3 luni a avut loc un eveniment rutier fara victime , la etilotest valoarea a fost 0,62,la proba de sange 1,3 :1,2 sa cerut recalculare ... (vezi toată discuția)
Sentinta liana vesa liana vesa buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un raspuns in data de 22 ianuarie 2014 sa primit sentinta in dosarul pt alcool la volan , 8 luni cu suspendare si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)