in actele date de justitie si in punerea in posesie nu se specifica nicaieri drumul de servitute... pur si simplu nu apare...
primaria a zis ca nu i-a acordat asemenea drept...
Bunaziua tuturor si v-as fi recunoscator pentru un sfat in problema ce o am...
va rog mult, as vrea sa evitam discutiile si comentariile de genul: "rupe-i capu, ca e nesimtit"
Acum vreo 8 ani, am terminat un proces de revendicare pentru o casa nationalizata... casa a fost in proprietatea primariei si dupa vreo 15 ani de procese, am fost pus in posesie...pana aici, totul ok...
m-am trezit ca vecinul are drum de servitute prin curtea mea, iar pe unde era iesirea lui si-a facut un gard cu vreo doi ani inainte sa fiu eu pus in posesie... de vreo 8 ani, ne tot tocmim... ba ca vrea sa cumpere, ba vrea sa ii inchiriez... ba vrea drumul, ba vrea drumul si vreo 300 de metrii patrati de terem...
de 8 ani ma chinui sa imi fac un cadastru si nu pot pentru ca drumul lui apare pe o anexa cadastrala a primariei, dinainte sa fiu eu proprietar...
Intrebarea mea de 1000 de puncte, ce se intampla daca eu, ca proprietar, ii blochez drumul si in felul asta il oblig sa-si darame gardul ca sa poata iesii in drum?
un aspect de mentionat este ca, vecinul, nu este persoana fizica... este o carmangerie infecta, care reuseste in fiecare an sa produca probleme: goange, sobolani, mirosuri groaznica de la gunoaiele pe care le arunca...
pe scur, multumita unui avocat prost, mi-a fost respins apelul la o hotarare total aiurea data cu copy/paste care nu avea nici cea mai mica legatura cu procesul verbal contestat...ata ete...
am predat permisul de conducere politiei,pentru cele 60 de zile cat mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru "circulatie pe contrasens"...
am luat si examenul de reducere a pedepsei cu 14 din 15...
acum am urmatoarea problema:
cererea trebuie depusa la politia din orasul in care mi-a fost suspendat permisul, nu in orasul de resedinta...
la cerere trebuiesc anexate chitanta cu care a fost facuta plata amenzii si procesul verbal... pe care eu nu le mai am...le-am dat avocatului si acum nu mai stiu de unde sa-l iau...
ce solutii am?