Buna ziua,
Eu sunt traducator autorizat (PFA), As dori sa traduc si sa public o carte pe cheltuiala mea. Va rog sa imi spuneti care ar fi pasii si daca am nevoie de serviciile unei edituri pentru a face acest lucru. A doua intrebare este: daca totusi am nevoie de o editura si dupa ce am gasit una, cine o sa vanda cartea librariilor, eu sau editura, pe factura mea sau pe cea a editurii?
Va multumesc!
Si daca eu platesc jumatate din suma, legea imi da dreptul sa platesc restul de bani esalonat, indiferent de dorinta celui in cauza, care vrea toti banii o data, dat fiind ca imi ramane o datorie sub 10000 lei?
Buna ziua, am primit o hotarare judecatoreasca definitiva in urma careia trebuie sa platesc o despagubire in valoare de 3500 euro. Eu am pe numele meu un apartament si o masina noua, dar nu am bani lichizi cu care sa platesc. executorul judecatoresc impreuna cu persoana cara m-a dat in judecata vor sa scoata la licitatie aparatmentul meu. Intrebare: este legal, ca pentru o suma atat de mica, sa mi se ia apartamentul si nu masina, care oricum depaseste valoarea sumei datorate? Multumesc